Oglasilo se tužilaštvo: "Nema dokaza da je otac gasio cigarete po telu deteta"
Policija, Foto: Petar Aleksić

pogledajte

Oglasilo se tužilaštvo: "Nema dokaza da je otac gasio cigarete po telu deteta"

"Nema dokaza da je otac gasio cigarete po telu deteta."

Objavljeno: 22:36h

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu od sredine jula meseca utvrđuje da li se radi o nebrizi i zapuštanju dečaka starog 5 godina čije su stravične fotografije objavljene u medijima, a na kojima se vidi da mališan ima rane po telu. Pojedini portali su naveli da je otac dečaka N. J. (34) navodno pod istragom jer mu je kako se sumnja - gasio cigarete po telu.

Ojt u Smederevu za Telegraf objasnilo je o čemu je reč:

"Nema dokaza da je otac gasio cigarete po telu deteta. Dete je prvo bilo u hraniteljskoj porodici, pa je vraćeno u biološku porodicu. Te rane su pregledane kod lekara i utvrđeno je da su dete izujedali komarci. Dete su kod lekara vodili hranitelji", rečeno je za Telegraf.

Naglasili su da je suština da se utvrdi da li su te i takve povrede posledica nebrige i zapuštanja deteta.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Bonus video:

04:38

DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?

(Espreso/Kurir/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.